четвер, 12 березня 2020 13:32

Затримали ще одного ймовірного вбивцю майданівця Вербицького

Затримали ще одного ймовірного вбивцю майданівця Вербицького
Підозрюваному загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі

Другого підозрюваного у викраденні активістів Ігоря Луценка і Юрія Вербицького сьогодні, 12 березня, затримали слідчі Держбюро розслідувань спільно зі Службою безпеки України.

Правоохоронці отримали дозвіл слідчого судді на затримання, коли підозрюваний не з'явився на виклик, повідомили у пресслужбі ДБР.

Житель Білої Церкви Київської області увійшов до злочинної групи з 9 тітушок, організованої для викрадення та залякування активних учасників Євромайдану та незаконного перешкоджання мирним акціям протесту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа про вбивство євромайданівця Вербицького: "слуга народу" контактував із тітушками - екснардеп Луценко

21 січня 2014 року, близько 4 ранку, підозрюваний у складі цієї групи викрав із Олександрівської клінічної лікарні Луценка та Вербицького.

"Після цього потерпілі піддавалися тортурам, а Юрій Вербицький унаслідок травм і переохолодження загинув", - йдеться у повідомленні.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Йому загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі.

10 березня поліція затримала підозрюваного у справі викрадення та катування активістів Євромайдану Ігоря Луценка та вбивства Юрія Вербицького в січні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Затримали ще одного ймовірного вбивцю майданівця Вербицького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі