середа, 01 серпня 2018 09:02

Затримали п'ятьох підозрюваних у вбивстві "Сармата"

Затримали п'ятьох підозрюваних у вбивстві "Сармата"
До вбивства бердянського активіста Віталія Олешка причетні п'ятеро. Їх затримали. Фото - скріншот з відео

У місті Василівка та в Бердянську Запорізької області поліція затримала п'ятьох підозрюваних у вбивстві бердянського активіста, учасника бойових дій на Донбасі 43-річного Віталія Олешка. Про це сьогодні, 1 серпня, повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

У межах плану "Сирена" на посту в місті Василівка поліція зупинила автомобіль розшукуваних. В авто ЗАЗ виявили обріз мисливської рушниці.

"Ми встановили, що четверо осіб, які перебували в ньому, причетні до вбивства мешканця Бердянська. Паралельно в Бердянську був затриманий ще один, п'ятий підозрюваний", - сказав Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сармата" скоро прикінчать" - активіст перед загибеллю отримував погрози

За його словами, вирішується питання про оголошення їм про підозру. Прокуратура проводить процесуальне керівництво досудового розслідування справи про умисне вбивство.

31 липня в Бердянську Запорізької області застрелили місцевого активіста Віталія Олешка. Він був добровольцем батальйону "Донбас", брав участь у боях за Іловайськ, потрапив у полон ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Затримали п'ятьох підозрюваних у вбивстві "Сармата"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі