четвер, 13 вересня 2018 14:54

Затримали офіцерів, які "саджали" військових на наркотики

Затримали офіцерів, які "саджали" військових на наркотики
Затримали офіцерів Національної гвардії України за реалізацію амфетаміну серед військовослужбовців

12 вересня працівники військової прокуратури та СБУ затримали офіцерів Національної гвардії України за реалізацію амфетаміну серед військовослужбовців.

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

Майора НГУ, старшого помічника начальника фінансового відділу військової частини Національної гвардії України та старшину НГУ, коменданта споруд цієї ж частини затримали безпосередньо після збуту психотропної речовини - амфетаміну.

Під час затримання підозрювані реалізували частину наркотиків заявнику, який діяв під контролем правоохоронних органів, на загальну суму 20 тис. грн.

Частину грошових кошів у розмірі 16,3 тис. грн та останню "партію" амфетаміну у кількості 50 г у затриманих вилучено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військових затримали за продаж наркотиків

Затримання відбулося спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в Київській області.

У межах відкритого кримінального провадження у рамках проведення негласних слідчих (розшукових) дій із початку вересня 2018-го задокументовано низку фактів розповсюдження затриманими серед військовослужбовців психотропної речовини "амфетамін".

Готуються повідомлення обом затриманим про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1 та 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Також подано клопотання до суду про обрання щодо них запобіжного заходу у виді взяття під варту.

Зараз ви читаєте новину «Затримали офіцерів, які "саджали" військових на наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі