четвер, 23 листопада 2017 11:25

Затримали одного із вбивць фермера

Затримали одного із вбивць фермера
Правоохоронці розшукують Андрія Крістіана, який завдав смертельного удару фермерові. Фото - поліція Одеської області

В Ізмаїлі на Одещині правоохоронці затримали одного з учасників вбивства фермера в селі Стара Некрасівка.

Другого нападника - 24-річного Андрія Крістіана, розшукують. Можлива адреса його проживання - село Баштанівка Татарбунарського району.

Зі слів затриманого, саме Крістіан завдав смертельного удару 37-річному чоловікові. Про це повідомив начальник Ізмаїльського райвідділу поліції Роман Галкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермеру прострелили живіт

"Смертельний удар братові власника теплиці завдав другий учасник злочину, який в даний момент переховується. Встановити особу злочинця допоміг мобільний телефон, який той загубив на місці події. Там же був виявлений і ніж - знаряддя вбивства. Знайдений автомобіль, на якому пересувалися злочинці, належить третій особі. Чоловік пояснив, що підозрювані продали йому машину буквально за день до її затримання. При цьому в салоні авто було виявлено сліди крові і наркотики", - повідомив Галкін.

34-річному власнику теплиці підозрюваний завдав ножового удару в ногу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Ще одне кримінальне провадження відкрито за фактом незаконного посіву конопель. Як виявилося, злочинці проникли в теплицю, тому що знали про наявність там коноплі.
Поліція зафіксувала в теплиці два двометрових куща. У сухому вигляді наркотик зберігався там же на стелажах. Саме тому фермер, побачивши через камеру відеоспостереження людей, які залізли в теплицю, не викликав поліцію. На допомогу він покликав лише свого 37-річного брата, а також працівника.

У селі Стара Некрасівка Ізмаїльського району Одеської області невідомі з ножами напали на двох братів-фермерів. Одного вбили, іншого поранили. Брати - 34 і 37 років, мешкали в Ізмаїлі. В селі мали теплиці.

Зараз ви читаєте новину «Затримали одного із вбивць фермера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі