пʼятниця, 31 липня 2020 15:19

Затримали бандитів, які поштою надсилали зброю
6

Спіймали банду, яка продавала зброю
Фото: СБУ
Спіймали банду, яка продавала зброю
Спіймали банду, яка продавала зброю
Спіймали банду, яка продавала зброю
Спіймали банду, яка продавала зброю

У Києві затримали організатора угруповання, яке нелегально продавало військову зброю.

Служба безпеки України зробила це в рамках посилення заходів безпеки в столиці, повідомляє відомство.

"За попередньою версією слідства, фігурант налагодив незаконне виготовлення засобів ураження для продажу. Підпільний цех був облаштований на території одного з регіонів нашої країни. Готову продукцію спільники переправляли до столиці поштовими сервісами. Отриману зброю організатор групи реалізовував через особисті зв'язки, зокрема у кримінальних колах Києва та інших регіонах України", - інформує СБУ.

У ході обшуків виявили 3 пістолети-кулемети системи SA-26 і 9 магазинів до них, карабін марки "Форт-201", майже 500 патронів різного калібру, 9 магазинів до автомата Калашникова, а також велику кількість запчастин і елементів до стрілецької зброї та боєприпасів. Вилучене направили на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальник незаконно продавав зброю

Підозрюваним загрожує позбавлення волі на термін до 7 років.

"Перевіряється інформація про нелегальне надходження виявлених боєприпасів з району проведення операції Об'єднаних сил", - повідомляють в СБУ.

У Львівській області 48-річний священник купував стартові й шумові пістолети, переробляв їх на бойові і торгував ними. Зброю надсилав поштою. Священнослужителя вже затримували за торгівлю зброєю, але звільнили від покарання.

Зараз ви читаєте новину «Затримали бандитів, які поштою надсилали зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі