Ексклюзиви
четвер, 18 липня 2013 11:27

Затоплення баркаса на Азові: росіяни знайшли тіла двох українців, ще двох шукають

Затоплення баркаса на Азові: росіяни знайшли тіла двох українців, ще двох шукають
Фото: rus.delfi.ee

У результаті зіткнення в Азовському морі українського риболовецького баркаса з катером російських прикордонників загинули два українці, ще 2-є пропали без вісті і їх пошуки тривають.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

За їх даними, вчора, 17 липня, близько 18:00 в Азовському морі в районі селища Воронцовка (РФ-ред.) сталося зіткнення українського баркаса і катера Берегової охорони прикордонної служби Росії.

"За попередньою інформацією одного з членів екіпажу врятовано. Сьогодні, близько 5.30 ранку, в ході пошуково-рятувальних заходів були знайдені тіла 2 затонулих рибалок, пошук ще двох людей, які знаходилися на баркасі, тривають", - наголошується в повідомленні.

Російські прикордонник підтвердили, що врятований чоловік є громадянином України 1964 р.н, який проживає у селі Безимянне Новоазовського району Донецької області.  Зниклих рибалок шукають російські прикордонники і МНС Росії.

У Державній прикордонній службі України повідомили, що російській стороні запропоновано провести спеціальну зустріч в районі події для з'ясування всіх обставин інциденту і надалі провести спільне розслідування ситуації при якій затонув український баркас з рибалками.

Раніше повідомлялося, що під час інциденту за участі українського баркаса і катера Берегової охорони прикордонної служби Росії загинули четверо українських моряків.

Зараз ви читаєте новину «Затоплення баркаса на Азові: росіяни знайшли тіла двох українців, ще двох шукають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути