середа, 30 березня 2011 15:35

Заступник головного ветеринара країни попався на хабарі

Заступник головного ветеринара країни попався на хабарі

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти заступника голови Держкомітету ветеринарної медицини та начальника головного управління ветеринарної медицини однієї з областей України за підозрою в отриманні великого хабара.

Зокрема, 29 березня правоохоронці вилучили 42 тисячі доларів, передані директором одного з товариств як хабар заступнику голови Держветслужби за отримання дозволу на ввезення на територію України морепродуктів.

"Високопоставлених посадових осіб Держветслужби затримано за підозрою у скоєнні злочину і поміщені в ізолятор управління МВС України в місті Києві", - йдеться в повідомленні.

Ведеться слідство, встановлюються інші посадові особи, причетні до здирства і отримання хабарів. Кримінальну справу порушено за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 16 березня співробітники Управління внутрішньої безпеки Главку МВС у Дніпропетровській області спільно з працівниками СБУ затримали слідчого при отриманні грошей в сумі 400 тисяч гривень за сприяння у вирішенні питання в суді про пом'якшення покарання підсудному.

Зараз ви читаєте новину «Заступник головного ветеринара країни попався на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі