понеділок, 14 червня 2021 10:58

Заштовхав в авто й зґвалтував: рецидивіст викрав на вокзалі 20-річну жінку

Заштовхав в авто й зґвалтував: рецидивіст викрав на вокзалі 20-річну жінку
У Черкасах біля автовокзалу 26-річний рецидивіст викрав, побив і зґвалтував 20-річну жінку. Фото: npu.gov.ua

У Черкасах біля автовокзалу 26-річний чоловік викрав, побив і зґвалтував 20-річну жінку.

Він схопив та силою заштовхав її до автомобіля, надягнув на руки стяжки, а також зав'язав очі й рот. Потім повіз у невідомому напрямку. На будь-який опір потерпіла отримувала удари по тулубу з вимогою поводитися спокійно. Про це повідомили в департаменті карного розшуку Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над нападником на дівчину з ДЦП влаштували самосуд

"Події відбулися 9 червня. Нелюд завіз жертву в пустинне місце і зґвалтував. Зловмисник не залишив на місці скоєння злочину шоковану потерпілу, а відвіз її в місто. Жінка одразу звернулася за допомогою до близької людини, поліції та медиків", - розповіли оперативники.

Підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності та й зараз є підсудним за аналогічні злочини. Йому повідомили про підозру та взяли під варту.

У Краматорську Донецької області затримали 51-річного чоловіка, який намагався зґвалтувати 13-річну дівчину. Злочинець напав на неї на вулиці й затягнув у яр. Урятувала дівчинку подруга, з якою та розмовляла телефоном.

Зараз ви читаєте новину «Заштовхав в авто й зґвалтував: рецидивіст викрав на вокзалі 20-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі