середа, 13 травня 2020 14:49

Зашморг на шиї та ванна води з електроприладами: поліцейські врятували самогубця

Зашморг на шиї та ванна води з електроприладами: поліцейські врятували самогубця
Київські патрульні Вадим Мамчур та Вадим Басенко врятували від самогубства чоловіка. Фото: facebook.com/kyivpatrol

Київські патрульні Вадим Мамчур та Вадим Басенко врятували від самогубства чоловіка, який хотів лягти у ванну з водою та електроприладами.

Поліцію викликав мешканець одного з будинків у Солом'янському районі, який уночі тривалий час чув із сусідньої квартири крики про допомогу, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Києва.
"Заявник розповів, що у квартирі живе літня жінка з сином, який має проблеми зі здоров'ям", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе дістало" - самогубця врятували перед фатальним стрибком

У квартирі ніхто не відкрив, але поліцейські почули голос жінки, яка несамовито просила допомоги. Тож патрульні вибили замок.

"У квартирі була жінка зі слідами тілесних ушкоджень. Вона розповіла поліцейським, що у ванній кімнаті її син, який намагається вчинити самогубство. Патрульні виявили чоловіка із зашморгом на шиї, який набрав повну ванну води та опустив туди електроприлади. Патрульні знеструмили квартиру, не давши змоги чоловіку завершити свій намір", - розповідають у поліції.

Згодом чоловіка заспокоїли та передали лікарям, які його госпіталізували.

Поліцейський у Львові не дозволив чоловіку викинутись із вікна. Той вирішив скоїти самогубство і стояв у вікні. Чоловік розбив скло, уламок якого потім запхав до рота.

Зараз ви читаєте новину «Зашморг на шиї та ванна води з електроприладами: поліцейські врятували самогубця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі