четвер, 28 січня 2021 15:56

Заробляв 100 тис. грн щотижня: чоловік варив у гаражі наркотики

Заробляв 100 тис. грн щотижня: чоловік варив у гаражі наркотики
51-річному чоловіку та його спільникам незаконний бізнес щотижня приносив заробіток у 100 тис. грн Фото: pixabay.com

На Рівненщині викрили чоловіка, який облаштував у гаражі нарколабораторію.

51-річному чоловіку та його спільникам незаконний бізнес щотижня приносив заробіток у 100 тис. грн, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці викрили потужне наркоугруповання

"Поліцейські встановили, що раніше судимий за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, рівнянин у гаражному приміщенні по вулиці Курчатова обласного центру облаштував нарколабораторію. За допомогою незаконно ввезених на територію України прекурсорів, таблеток псевдоефедрину, один раз на тиждень виготовляв близько 500 доз метамфетаміну, орієнтовна вартість якого за цінами чорного ринку становить 100 тисяч гривень. Наркодилер мав 3 довірених осіб, які брали в нього "товар" для реалізації", - сказано в повідомленні.

27 січня наркоділка та його спільників затримали. Це жителі Рівного 40 і 47 років.

Під час обшуку гаража поліцейські вилучили наркотики та обладнання для їх виготовлення. Також вони вилучили 27 тис. грн, та $1 тис. 28 січня провели обшуки за місцем проживання і вилучили гроші, бурштин, кілька патронів та карабін.

Наркоділкам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.

На Київщині затримали злочинну групу, яка займалась виготовленням та збутом наркотичних засобів. Зловмисники організували нарколабораторію в одному з будинків у селі Любимівка. Там щомісяця виготовляли близько 150 кг наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Заробляв 100 тис. грн щотижня: чоловік варив у гаражі наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі