понеділок, 03 червня 2019 11:28

"Заправив" паливний бак бурштином і намагався виїхати в Польщу

"Заправив" паливний бак бурштином і намагався виїхати в Польщу
Українець набив паливний бак бурштином і намагався виїхати до Польщі. Фото: прес-служба Держприкордонслужби

На кордоні з Польщею правоохоронці виявили автомобіль, водій якого переобладнав транспортний засіб і сховав у паливному баку понад 12 кг бурштину.

До пункту пропуску "Рава-Руська" на Львівщині на виїзд з України прибув автомобіль Volkswagen. Для перетину кордону водій, громадянин України, вибрав смугу руху "зелений коридор", тим самим демонструючи, що не має при собі заборонених предметів, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через спеку обмежили рух вантажівок

Під час спільного з представниками митниці огляду прикордонники Львівського загону виявили у транспортному засобі камені необробленого бурштину. Всього прикордонники вилучили зі схованки понад 12 кг каменів.

Правоохоронці затримали заступника начальника філії "Центр сервісного забезпечення" ПАТ Укрзалізниця і начальника відділу філії. Вони за попередньою змовою вимагали від представника суб'єкта господарювання 270 тис. грн хабара за підписання договору відповідального зберігання.

Зараз ви читаєте новину «"Заправив" паливний бак бурштином і намагався виїхати в Польщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі