середа, 21 серпня 2019 12:19

Замовне убивство матері та доньки: розповіли подробиці спецоперації
3

Олександр Головач із Броварів замовив за  тис. убивство колишньої дружини і її доньки
Фото: ssu.gov.ua
Олександр Головач із Броварів замовив за  тис. убивство колишньої дружини і її доньки
Олександр Головач із Броварів замовив за  тис. убивство колишньої дружини і її доньки

У Службі безпеки України розповіли деталі спецоперації, якою попередили вбивство 53-річної Надії Головач та її доньки Юлії Зайковської, 31 рік.

Оперативники спецслужби отримали інформацію, що власник промислово-будівельної компанії із Броварів через посередника підшукує виконавця вбивства. Посередника вивели на умовного кілера, розповіли у прес-службі СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство матері та доньки: нові фото і відео затримання підозрюваних

"Зловмисник "замовив" колишню дружину та її доньку через судові спори щодо поділу майна після розлучення. Колишнє подружжя оскаржувало через суд право власності на частки у бізнесі, нерухоме та рухоме майно, у тому числі на приватний літак. Оперативники СБУ вивели посередника на умовного "кілера". Для надання "доказів виконаного завдання" провели контроль за вчиненням злочину та здійснили імітацію вбивства жінок. Для підтвердження ліквідації жертв, замовнику зробили постановочні фото. Також оприлюднили інформацію про зникнення жінок", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці затримали за місцями проживання організатора та його теперішню дружину. Також на одній із вулиць Броварів затримали посередника. Його дружину, з якою був у змові – вдома. Слідство триває.

31-річна Юлія Зайковська та її матір 53-річна Надія Головач виїхали на автомобілі Toyota з Броварів у напрямку столиці 17 серпня близько 20:00. Про зникнення жінок повідомив співмешканець Юлії Зайковської. За його словами, жінки перестали виходити на зв'язок за півгодини, як поїхали. Пізніше автомобіль знайшли неподалік Броварів. Поліцейські з'ясували, що жінок "замовив" колишній чоловік Надії, Олександр Головач. Пропонував $50 тис. Подружжя після розлучення судиться за спільне майно.

Зараз ви читаєте новину «Замовне убивство матері та доньки: розповіли подробиці спецоперації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі