середа, 03 березня 2021 11:16

Замкнули в хаті самих: нові подробиці трагедії з сестрами

Замкнули в хаті самих: нові подробиці трагедії з сестрами
Під Вінницею під час пожежі в приватному будинку загинула 2-річна дівчинка. Її 6-річну сестру рятують медики. Фото: vn.dsns.gov.ua

Сестри 2 і 6 років, які вчаділи під час пожежі в будинку в селі Некрасове під Вінницею, вдома були самі.

Батьки дівчаток пішли вранці з дому в справах, залишивши дітей на тривалий час без нагляду в будинку. Про це розповів начальник відділу №3 Вінницького районного управління поліції Віталій Стахов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинула 5-річна дитина

"В одній з кімнат сталося загорання. Попередня причина пожежі - порушення правил користування пічним опаленням. Мати лише близько 15:00 повернулась додому та винесла дітей з будинку, в якому вирувала пожежа", - розповів Стахов.

Справу розслідують як злісне невиконання батьками обов'язків по догляду за дітьми та порушення вимог пожежної безпеки. Якщо провину батьків доведуть – можуть ув'язнити на 8 років.

Трагедія сталась вдень 2 березня в селі Некрасове Вінницького району. В одній з кімнат будинку сталося загорання. 2-річна дівчинка вчаділа. Її 6-річну сестру доправили до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні. Її стан вкрай важкий.

Зараз ви читаєте новину «Замкнули в хаті самих: нові подробиці трагедії з сестрами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі