субота, 07 вересня 2019 08:26

Замах на ректора і його дружину: він без руки, вона - без ока

Замах на ректора і його дружину:  він без руки, вона - без ока
Біля воріт приватного будинку сім'ї Крисоватих у Петриках вибухнув невідомий предмет. Справу розслідують як замах на вбивство. Фото - ТСН

Тернопільські медики ампутували кисть лівої руки ректору Тернопільського національного економічного університету Андрію Крисоватому, який постраждав внаслідок вибуху.

Його дружина Оксана Іванівна втратила око. За повноцінне функціонування іншого медики борються. Про це кореспондентові Gazeta.ua стало відомо із власних джерел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під авто бізнесмена кинули гранату - є постраждалі

Подружжя перебуває під цілодобовою охороною в лікарні. Їхній стан стабільно важкий.

Крім травматичної ампутації лівої кисті, у ректора вибухова травма та осколкові поранення тіла. У його дружини вибухова політравма та численні осколкові поранення тіла.

Невідомий предмет вибухнув біля воріт приватного будинку сім'ї Крисоватих у Петриках вранці 4 вересня. Поряд із вибухівкою знайшли від руки написану записку. У ній на латині писало: "Пам'ятай про смерть". Поліцейські розглядають кілька версій замаху, серед них - професійна діяльність та бізнесові інтереси. У поліції також говорять про можливий зв'язок із вибухом, який стався у місті 3 серпня. Тоді подарункову коробку залишили на капоті "Нісана Кашкай" дружини екс-заступника міського голови Тернополя Володимира Камінського. Покалічило перехожого, який хотів відкрити її з цікавості.

Зараз ви читаєте новину «Замах на ректора і його дружину: він без руки, вона - без ока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі