середа, 08 квітня 2020 13:30

Замах на Мультика: кілера бачили перехожі

Замах на Мультика: кілера бачили перехожі
У Миколаєві кілер стріляв у бізнесмена Михайла Тітова, відомого як Мультик. Фото: novosti-n.org

Зловмисника, який скоїв замах на миколаївського бізнесмена Михайла Тітова, бачили перехожі.

Проте описати його ніхто не зміг. Він був у масці через карантинні заходи, повідомляють "Новости-N".

"Близькі та друзі потерпілого готові заплатити за інформацію про нападника. Поліція думає, що стрілок був один. Карантин також сприяв вчиненню злочину, бо злочинець був у медичній масці й це не викликало ні в кого жодних підозр. І навіть ті, хто його бачив, розпізнати якісь прикмети не змогли", - заявив адвокат Сергій Войченко, який представляє інтереси Михайла Тітова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли зброю, з якої стріляли у миколаївського бізнесмена Тітова

Адвокат переконаний, що навіть якби його побачили правоохоронці, то в умовах карантину до нього жодних питань не виникло б. Було б більше запитань, якби він був без маски.

За словами свідків, стрілок був міцної статури, зріст – приблизно 170 см, на ньому була кепка, яку він насунув на очі, а на обличчі – медична маска чорного кольору, у руках він ніс спортивну сумку.

Злочинець очікував на Тітова у своєму сховку. Поліція виявила на місці покривало. Залишається поки що незрозумілим, яким чином стрілок потрапив на технічний поверх 5-поверхового будинку, але це має з'ясувати слідство.

Замах на Михайла Тітова, відомого в Миколаєві як Мультик, стався 6 квітня у дворі офісного центру "Техноконтракт". Хто вчинив замах, їхні мотиви - поки що не встановлено. Куля влучила Михайлу Тітову в шию, потім пішла вгору, перебила щелепу і вийшла назовні. Внаслідок поранення було пошкоджено кровоносні судини шиї та обличчя, зокрема й сонну артерію.

Зараз ви читаєте новину «Замах на Мультика: кілера бачили перехожі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі