понеділок, 25 січня 2021 17:16

Замах на генерала СБУ: як у відомстві відреагували на причетність Нескромного

Замах на генерала СБУ: як у відомстві  відреагували на причетність Нескромного
Полковник СБУ Юрій Расюк планував убивство генерала. Фото: facebook.com/butusov.yuriy

Інформацію про можливу причетність колишнього першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного до замаху на начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова в пресцентрі відомстві коментувати відмовилися.

Посилаються на процесуальні норми, пише "Укрінформ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці спроби затримання колишнього першого заступника голови СБУ

"Процесуальні норми поки що не дозволяють оприлюднювати цю інформацію. Проте ми зробимо це одразу, як тільки це стане можливим", — повідомили у пресцентрі СБУ.

Також там заперечили, що затриманий Юрій Расюк є представником спецпідрозділу "Альфа". Він обіймає посаду старшого консультанта штабу антитерористичного центру при СБУ.

Служба безпеки України встановлює коло осіб, причетних до замаху на вбивство співробітника СБУ Андрія Наумова. Слідчі встановили, що мала місце змова кількох осіб. Ними був розроблений план вчинення злочину. Організатор підшукав виконавця і запропонував за вбивство $50 тис. Затримання провели саме в той час, коли було достатнього доказів планування злочину. Спецоперація відбулась 22 січня. Шевченківським районним судом Києва обрано запобіжний захід підозрюваному – тримання під вартою без можливості внесення застави. Триває досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Замах на генерала СБУ: як у відомстві відреагували на причетність Нескромного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі