середа, 08 квітня 2020 18:43

Замах на бізнесмена Тітова: що розповів свідок та версії поліції
3

У Миколаєві кілер стріляв у бізнесмена Михайла Тітова, відомого як Мультик
Фото: mk.npu.gov.ua
У Миколаєві кілер стріляв у бізнесмена Михайла Тітова, відомого як Мультик
У Миколаєві кілер стріляв у бізнесмена Михайла Тітова, відомого як Мультик

Миколаївський бізнесмен Михайло Тітов під час замаху на нього розмовляв із заступником начальника одного з підприємств, що входить у концерн "Укроборонпром", Олексієм Коваленком. Той каже, що вони обговорювали питання стосовно їхніх сімей.

Також Коваленко розповів і про сам замах, передає news.pn.

"Ми вже закінчили розмову з Михайлом і попрямували в бік входу у будівлю. У цей момент я почув приглушений свист і побачив, як Михайло впав на асфальт. Зараз він перебуває в ЛШМД, усе його оточення робить усе можливе й неможливе, щоб допомогти йому", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замах на Мультика: кілера бачили перехожі

Слідчі розглядають усі можливі версії злочину. Серед основних: злочин міг бути скоєний на ґрунті помсти. Це пов'язано з перерозподілом кримінальних сфер впливу в регіоні. Приводом стала конкуренція в бізнесі. Злочин скоєно через неповернені борги або на ґрунті недружніх стосунків. Замах на вбивство було скоєно на замовлення, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Поліцейські продовжують пошуки зловмисників - як можливого замовника, так і виконавців.

Потерпілий перебуває в реанімації під наглядом поліцейських.

Замах на Михайла Тітова, відомого в Миколаєві як Мультик, стався 6 квітня у дворі офісного центру "Техноконтракт". Хто вчинив замах, їхні мотиви - поки що не встановлено. Куля влучила Михайлу Тітову в шию, потім пішла вгору, перебила щелепу і вийшла назовні. Внаслідок поранення було пошкоджено кровоносні судини шиї та обличчя, зокрема й сонну артерію.

Зараз ви читаєте новину «Замах на бізнесмена Тітова: що розповів свідок та версії поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі