понеділок, 20 серпня 2018 09:03

Залишилися дружина та донька: ким був загиблий у Харкові поліцейський

Залишилися дружина та донька: ким був загиблий у Харкові поліцейський
Харківський патрульний Дмитро Кірієнко був вбитий при виконанні службових обов`язків / Facebook Національна поліція України

Стало відомо ім'я загиблого у нічній перестрілці в Харкові поліцейського. Ним виявився заступник командира роти Управління патрульної поліції у Харківській області, старший лейтенант поліції 29-річний Дмитро Кірієнко.

У загиблого залишилися дружина і маленька донька, якій 1 рік 8 місяців.

Також відомо, що під час стрілянини поранено не 3, а 4 людей. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на власні джерела у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріляв в упор: очевидці розповіли про вбивство поліцейського в Харкові

Зазначається, що поранень зазнали 3 охоронців самої міськради та 1 поліцейський. Також повідомляється, що зловмисник стріляв із пістолета Макарова.

У ніч проти 20 серпня біля Харківської міськради невідомий вчинив стрілянину. На місце події одразу прибула поліція, яка застрелила нападника. Зловмисник встиг поранити 4 осіб, зокрема поліцейського, який від отриманих поранень загинув.

Зараз ви читаєте новину «Залишилися дружина та донька: ким був загиблий у Харкові поліцейський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі