понеділок, 03 серпня 2020 18:17

Захворіли: апеляцію Антоненка перенесли через неявку всіх 15 прокурорів

Автор: facebook.com/SteinarrTheAttorney
  Андрій Антоненко називає це саботуванням, адже 27 липня це засідання вже переносили
Андрій Антоненко називає це саботуванням, адже 27 липня це засідання вже переносили

Апеляційний суд Києва переніс на 12 серпня розгляд скарги захисту на продовження арешту Андрія Антоненка – підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомив адвокат Антоненка Станіслав Кулик у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вийшла на перекур під університет": Дугарь розповіла, як їй вручили підозру

"Засідання з розгляду апеляційної скарги захисту Андрія Антоненка знову не відбулося. Цього разу - через те, що не з'явився жоден із 15 прокурорів групи", - йдеться в повідомленні.

Декілька прокурорів захворіли на коронавірус, решта пішли на самоізоляцію.

Чому не призначили інших представників обвинувачення, адвокати не розуміють. Антоненко називає це саботуванням, адже 27 липня це засідання вже переносили, повідомляє 5 канал.

17 липня Печерський райсуд Києва продовжив запобіжний захід Антоненку на 2 місяці.

Павла Шеремета вбили в центрі Києва 20 липня 2016 року. За даними слідчих, зловмисники закріпили вибухівку на дні авто, за кермом якого був Шеремет. 12 грудня 2019 року Нацполіція заявила, що затримала фігурантів убивства журналіста Шеремета. Їх шукали понад 2,5 року. Правоохоронці підозрюють у вбивстві військового та волонтера Андрія Антоненка та хірурга дитячої лікарні Юлію Кузьменко. 3-тя підозрювана у справі - військова медсестра Яна Дугарь. Слідчі вважають її спільницею. Водночас громадські активісти, спільнота ветеранів АТО, волонтерів і Міністерство у справах ветеранів заявляють про непричетність усіх 3 до цього злочину.

Зараз ви читаєте новину «Захворіли: апеляцію Антоненка перенесли через неявку всіх 15 прокурорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі