вівторок, 26 лютого 2019 17:09

Жахлива сімейна сварка: син вбив матір та напав на вітчима

Жахлива сімейна сварка: син вбив матір та напав на вітчима
21-річний син вбив 47-річну матір ножем та напав на вітчима, який її захищав. Фото: Pinterest

Під час побутової сварки 21-річний син вбив 47-річну матір ножем та напав на вітчима, який її захищав. Це сталося у Бердичеві Житомирської області.

Про виявлення за місцем проживання тіла жінки до поліції повідомили лікарі "швидкої", інформує поліція Житомирської області.

У квартирі загиблої знаходились син та 48-річний чоловік. У ході огляду тіла жінки поліцейські зафіксували кілька колото-різаних ран. Причину смерті з'ясовують судмедексперти.

Правоохоронці розповіли, що цього дня у квартирі між матір'ю та сином виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті. Подібні сутички ставалися раніше. Цього разу молодик схопився за ножа й кілька разів ударив матір. Також дісталося вітчиму, який намагався захистити жінку. Поранений викликав "швидку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшне вбивство усієї сім'ї: повідомили результати експертизи

Медики забрали до лікарні чоловіка з порізами. Підозрюваного поліцейські затримали. Відкрили кримінальну справу про умисне вбивство.

Свою вину затриманий визнав, однак чітко пояснити скоєне не може. Тривають слідчі дії. Винуватцеві загрожує до 15 років позбавлення волі.

У селі Сулимівка Бориспільського району Київської області 31-річний чоловік побив свою 38-річну співмешканку до смерті.

Щоб позбавитись доказів його причетності, прив'язав цеглу до тулуба, виволік і втопив тіло у канаві, повідомляє відділ комунікації поліції області.

Зараз ви читаєте новину «Жахлива сімейна сварка: син вбив матір та напав на вітчима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі