пʼятниця, 01 травня 2015 13:25

Захарченко знову заговорив про наступ на Україну

Захарченко знову заговорив про наступ на Україну

Лідер "ДНР" Олександр Захарченко черговий раз оголосив про військовий наступ на Україну. Про це пишуть "Новости Донбасса".

"Для гарантованого забезпечення безпеки нашої Республіки (а ми розуміємо, що з суміжних з нами територій можуть вестися обстріли, або ці території можуть бути використані, як плацдарм для початку бойових дій), нам доведеться брати ті території, які гарантовано забезпечать безпеку нашої землі. І як далеко ми на ту територію зайдемо - залежить тільки від України", - цитує Захарченка видання.

Бойовик додав, якщо Україна "… і далі нас обстрілюватиме, то нам доведеться взяти і Харків, і всі інші міста, щоб забезпечити безпеку донецької землі". Окрім того, Захарченко наголосив, що готовий до переговорів із Петром Порошенко, однак говорити із Яценюком не буде.

На думку бойовика, саме Україна має фінансувати відновлення Донбасу, оскільки "… саме вони все це зруйнували, то повинні і відновити". Проте вибори на Донбасі, наголосив Захарченко, мають проходити за законами його угрупування.

Також він додав, що готовий вести торгівлю з Україною. Нагадаємо, що Захарченко передумав вважати "ДНР" Україною і погрожує "пред'явити рахунок Україні".

Зараз ви читаєте новину «Захарченко знову заговорив про наступ на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі