понеділок, 06 квітня 2020 10:09

Загинули два 19-річних поліцейських

5 квітня на Львівщині внаслідок ДТП загинули двоє правоохоронців. Це капрал поліції Ігор Цюпка, молодший інспектор-кінолог Кінологічного центру та рядовий поліції Юрій Савка, поліцейський батальйону поліції особливого призначення обласної поліції.

Обом було по 19 років, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: lv.npu.gov.ua
  Капрал поліції Ігор Цюпка
Капрал поліції Ігор Цюпка
Автор: lv.npu.gov.ua
  Рядовий поліції Юрій Савка
Рядовий поліції Юрій Савка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто з військовими врізалось в електроопору - є загиблі

"Від імені поліції Львівщини висловлюю глибокий сум із приводу трагічної загибелі двох наших товаришів по службі - 19-річного Ігоря Цюпки та Юрія Савки, якому за кілька тижнів мало виповнитись 20 років. Хлопці були друзями з дитинства, разом учились, зовсім недавно разом прийшли на службу в поліцію і разом загинули", - зазначив начальник ГУНП у Львівській області Василь Віконський.

Де саме сталася аварія та інші подробиці, поки не повідомляють.

На трасі Херсон - Миколаїв у автомобільній аварії загинули заступник начальника поліції у Миколаївській області Сергій Сидоренко та виконуючий обов'язки начальника Управління протидії наркозлочинності Володимир Іллічко. Обом було по 39 років. Поліцейські їхали на роботу із Херсона.

Зараз ви читаєте новину «Загинули два 19-річних поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі