середа, 04 березня 2020 19:23

Загибель бізнесмена Старицького: що відбувалось під час слідчого експерименту

Загибель бізнесмена Старицького: що відбувалось під час слідчого експерименту
У селі Чайки під Києвом у будинку ексміністра закордонних справ Леоніда Кожари провели слідчий експеримент. Наприкінці лютого там за загадкових обставин загинув бізнесмен Сергій Старицький. Фото: ukrreporter.com.ua

У будинку ексміністра закордонних справ Леоніда Кожари, де знайшли застреленим підприємця Сергія Старицького, провели слідчий експеримент.

Адвокат Кожари та охоронець перешкоджали адвокатам родини потерпілих брати участь у слідчих діях, повідомили у юридичній компанії "Міллер", яка представляє інтереси сім'ї загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель Старицького: товариш розповів про останні години життя бізнесмена

"Слідчий на місці оголосив зміст ухвали усім присутнім, повідомив перелік осіб, які будуть приймати участь у слідчому експерименті. Захисники Кожари клопотали не допускати представників потерпілих до будинку, мотивуючи тим, що в ухвалі їх не було вказано. Але слідчий це клопотання відхилив. Попри рішення слідчого, один із адвокатів Кожари, Олександр Шира, та представник державної служби охорони фізично перешкоджали участі представників потерпілих", - сказано в повідомленні.

Відносно адвоката та охоронця компанія "Міллер" подала до поліції заяви про злочин.

Результати слідчого експерименту становлять таємницю досудового розслідування, зазначили в компанії.

Слідчий експеримент у будинку ексміністра Леоніда Кожари мав відбутися 2 березня. Проте подружжя Кожар попри попередження не виявилося вдома. Пояснили – колишній міністр у лікарні "Феофанія" із гіпертонічним кризом, а дружина його супроводжує.

Зараз ви читаєте новину «Загибель бізнесмена Старицького: що відбувалось під час слідчого експерименту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі