субота, 31 липня 2021 10:29

Загадкове зникнення родини з дитиною: які версії рідних і поліції

На Вінниччині продовжуються пошуки родини 48-річної Оксани, 34-річного Володимира та 4-річного Матвія Казьміних.

Сім'я мешкала в Яришивці. Будинок тут придбали торік. Вочевидь родина збиралась дуже швидко, бо всюди дитячі речі, а в будинку відчинені вікна. Сусідка Тетяна каже, що коли одного ранку не побачила подружжя – не здивувалася.

Автор: vn.npu.gov.ua
  На Вінниччині розшукують сім'ю - Оксану та Володимира Казьміних, які зникли разом із сином 4-річним Матвієм. Родина начебто планувала поїздку на море
На Вінниччині розшукують сім'ю - Оксану та Володимира Казьміних, які зникли разом із сином 4-річним Матвієм. Родина начебто планувала поїздку на море

"Вони такі веселі, не було нічого такого настороженого, бо вони легкі на підйом, як то кажуть, захотіли і поїхали. Вже як родичі кинулися - почали шукати, дзвонити по "Вайберу", все виключено, телефони відсутні, сторінки видалені, фото спільні видалені. Я не знаю, це якась як фантастика, я такого не бачила ще", - каже жінка, передає ТСН.

Родичі пов'язують зникнення із грішми. Володимир займався обміном валют на ринку. Були великі партії. Міг мати борги, не відкидає кум зниклого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подзвонив хрещеній і зник: 22-річного чоловіка шукають майже два місяці

Натомість родичі і сусіди бояться, аби не трапилось найгіршого – убивства або викрадення заради викупу.

Саме це насамперед перевірятимуть у поліції. Версія про боргові зобов'язання є ключовою. Кримінальне провадження відкрили за статтею умисне вбивство з позначкою безвісти зниклі.

У поліції просять, усіх хто бачив чи знає щось про родину Казьміних відразу повідомляти. А рідних та знайомих попередили, якщо знають, де зараз сім'я, і приховують - то за це теж є кримінальна відповідальність.

На Вінниччині поліцейські розшукують сім'ю, з якою рідні втратили зв'язок. Сім'я нібито виїхала на море. Старша донька Оксани 27 липня повідомила в поліцію, що не може зв'язатися з матір'ю. Оксана та Володимир Казьміни і син 4-річний Микита можуть пересуватися на автомобілі BMW чорного кольору на іноземній реєстрації Востаннє камери відеоспостереження зафіксували авто подружжя на Житомирській трасі.

Зараз ви читаєте новину «Загадкове зникнення родини з дитиною: які версії рідних і поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі