четвер, 22 квітня 2021 18:48

Загадкове отруєння родини у квартирі: розповіли про загиблого американця

Загадкове отруєння родини у квартирі: розповіли про загиблого американця
Поліцейські Слов'янська встановлюють обставини смертельного отруєння родини. Фото: npu.gov.ua

Американця, який помер від отруєння у квартирі в Слов'янську, звали Брайан Уеслі Мітчелл. Мав 34 роки. Разом із ним були співмешканка Марина Гергель та її донька. Квартиру сім'я винаймала.

Мітчелл не мав стосунку до дипломатії, а працював програмістом. В Україну приїхав до нареченої. Про це пише інтернет-видання Vesti.ua, посилаючись на дані СБУ.

Про Марину відомо, що два роки тому вона працювала вебкам-моделлю під ніком McLaren8 і McLarenDu.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я з 2-річною дитиною отруїлася чадним газом

Судмедексперти повідомили, що експертизу розтину Брайана ще не проводили, тому що він іноземець. А ось попередня причина смерті 6-річної дівчинки - отруєння чадним газом.

Однак, є й інші версії. Так, мати Марини припускає, що американець міг своїми руками отруїти її дочку, онуку й себе. Бо був психічно нестабільний, за її словами. Також перевірять можливу причетність до загибелі кафе, в якому родина вечеряла.

У Слов'янську у квартирі по вулиці Ясній, 5/12 в непритомному стані знайшли 24-річну жінку, її 6-річну доньку та співмешканця – громадянина США. Трагедія трапилася вчора, 21 квітня, близько 23:00. Лікарям не вдалося врятувати життя чоловіку та дитині. Жінка перебуває в реанімації. Обставини загибелі людей встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «Загадкове отруєння родини у квартирі: розповіли про загиблого американця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі