середа, 10 липня 2019 11:48

Загадкова смерть жінки та її синів: перші результати експертизи

Загадкова смерть жінки та її синів: перші результати експертизи
Херсонку Ольгу Буніну з двома синами знайшли мертвими в орендованій квартирі в Скадовську. Родина приїхала відпочити на морі. Фото: instagram.com/Ольга Буніна

Сьогодні, 10 липня, з'явилися перші результати експертизи тіл Ольги Буніної з Херсону та її синів. Вони загинули за нез'ясованих поки обставин в орендованій квартирі на вулиці Мангубінській курортного Скадовська.

Експерти обласного бюро судово-медичної експертизи провели розтини. Вони підтвердили, що жодних травм або поранень, які могли бути смертельними, на тілах немає.

У обох дітей виявили садна в області носогубних складок. Вони не мають прямого відношення до загибелі хлопчиків. Однак могли утворитися, якщо дітям щось примусово вводили через інгалятор, повідомляє kherson.net.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Сінєбок повісилася біля мертвих дітей

Судмедексперти не виключають, що діти і мати були отруєні. Токсикологічне дослідження може тривати від 2 тижнів до місяця.

У квартирі, де загинула мати та її діти, не виявили жодних ємностей з-під хімічних речовин або ліків, які можуть використовуватися при самогубстві. Тому в поліції не відкидають версію убивства.

Херсонку 34-річну Ольгу Буніну та її синів знайшли мертвими в орендованій квартирі у Скадовську 8 липня. У неї на голові був поліетиленовий пакет. Її сини лежали поруч. Видимих тілесних ушкоджень на тілах не було. Відомо, що жінка була розлучена. У Херсоні мала ріелторське агентство.

Зараз ви читаєте новину «Загадкова смерть жінки та її синів: перші результати експертизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі