субота, 07 вересня 2019 18:11

Загадкова смерть матері та її синів: знайомі повідомили важливу деталь

Загадкова смерть матері та її синів: знайомі повідомили важливу деталь
34-річну Ольгу Буніну з синами 9 і 7 років знайшли мертвими в орендованій квартирі у Скадовську 8 липня. Експертиза встановила, жінка отруїла дітей, а потім вбила себе, одягнувши на голову пакет. Фото - instagram.com/Ольга Буніна

Знайомі 34-річної Ольги Буніної з Херсону, яку разом із синами знайшли мертвими в орендованій квартирі, не вірять у вбивство і самогубство.

Ольга любила дітей. Будувала плани на майбутнє. Тому не могла отруїти 9-річного Лева і 7-річного Микиту, а потім вкоротити віку собі. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла подруга Олена Некроткова.

"Ми спілкувалися за кілька днів до їхньої поїздки на відпочинок у Скадовськ. Ольга все ретельно планувала, аби були гарні умови для проживання, щоб діткам комфортно. Мала повернутися перед днем народження мого сина, якого називала своїм. Він же говорив, що Оля – фея. Ніколи не повірю, що Оля могла б так вчинити. У її житті вже була одна історія. Її хлопець, перше кохання, покинув і пішов до іншої. Через деякий час він загинув. А Оля продовжувала спілкуватися з його мамою. Навіть коли уже мала дітей – ходили разом у гості. Чомусь після того розриву нічого з собою не зробила. Коли чоловік зник 5 років тому, поїхав в Москву, не писав, не дзвонив і не допомагав фінансово – теж не здалася. Переїхала з Олешок у Херсон. Будувала бізнес, виховувала синів, мала нові романтичні стосунки", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова смерть матері та її синів у квартирі: експерти назвали причини

Те, що саме колишній чоловік знайшов їх мертвими – вважає дивним.

"Батько, який не цікавився синами – раптом захотів їх побачити, поїхав шукати в чуже місто. Це насторожує. Ще такий нюанс у експертизі – діти померли на 2 години раніше. Не вірю, що Оля за цим спостерігала. А потім один за іншим одягала на голову пакети, замотувала скотчем навколо шиї і прогризала", - додала жінка.

Сподівається, що слідство з'ясує всі обставини. . І знайде винуватців смерті подруги та її синів.

34-річну Ольгу Буніну з синами 9-річним Левом і Микитою, 7 років, знайшли мертвими в орендованій квартирі у Скадовську 8 липня. Приїхали на відпочинок із Херсона за кілька днів до загибелі. Тіла виявив колишній чоловік Ольги. Він не міг додзвонитися до синів. Поїхав дізнатися, що з ними. У жінки на голові був поліетиленовий пакет. Поряд лежали діти. Слідів насильницької смерті на їхніх тілах не виявили. Вони померли першими, потім — матір, за попередніми даними слідства.

Зараз ви читаєте новину «Загадкова смерть матері та її синів: знайомі повідомили важливу деталь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі