неділя, 20 червня 2021 15:00

Зачепилась за дерева й вижила: 4-річна дитина випала з дев'ятого поверху

Зачепилась за дерева й вижила: 4-річна дитина випала з дев'ятого поверху
На Одещині 2-річний хлопчик та 4-річна дівчинка випали з вікон своїх квартир. Обоє живі, але мають важкі травми. Фото: t.me/KyivCityOfficial

У різних населених пунктах Одеського району 2-річний хлопчик та 4-річна дівчинка випали з вікон своїх квартир 19 червня.

Діти вижили, але знаходяться в лікарні у важкому стані, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотирирічний хлопчик випав із вікна

"Хлопчик випав з вікна другого поверху, коли мати поралася на кухні. Граючись в кімнаті, він заліз на підвіконня і сперся на москітну сітку. Дівчинка випала з балкону дев'ятого поверху багатоповерхівки. За попередніми даними, вона гралася на балконі, поки батьки займалися ремонтом в іншій кімнаті. На щастя, дитина вижила, зачепившись за дерева, які росли під вікном", - розповіли поліцейські.

Слідчі з'ясовують повні обставини подій та вирішують питання про їхні кваліфікації.

На Вінниччині з балкона п'ятого поверху випав 3-річний хлопчик. Залишившись удома зі старшим братом, хлопчик вийшов на балкон, відчинив вікно та, не втримавшись, випав. Його врятували мотузки білизни, за які зачепився.

Зараз ви читаєте новину «Зачепилась за дерева й вижила: 4-річна дитина випала з дев'ятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі