середа, 13 вересня 2017 16:15

За вандалів, які спалили стенд героям АТО, обіцяють винагороду
3

 Вандали спалили  стенд Меморіалу загиблих воїнів АТО та героїв Небесної сотні
Фото: Facebook Володимира Седова
 Вандали спалили  стенд Меморіалу загиблих воїнів АТО та героїв Небесної сотні
 Вандали спалили  стенд Меморіалу загиблих воїнів АТО та героїв Небесної сотні

12 вересня в центрі Ананьєва Одеської області спалили нещодавно встановлений громадськими активістами стенд Меморіалу загиблих воїнів АТО та Небесної сотні.

Випадок стався напередодні святкування Дня міста близько 2:30. Про це у Facebook написав Володимир Сєдов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля стели бійців АТО познущались над прапором України

"Скати, розташовані за стендом, були витягнуті наперед і підпалені. Потім підпалили стенд з фотографіями загиблих воїнів АТО та героїв Небесної сотні.

Як вважають громадські активіста міста, цей цинічний акт політичного вандалізму не є випадковим. Це черговий випадок зухвалого демонструванням безкарності сепаратистів, які роблять усе для дестабілізації ситуації в місті та районі", - пише активіст.

Представники місцевого Автомайдану пообіцяли покарати вандалів. Призначили грошову премію тим, хто надасть якусь інформацію про злочинців.

Працівники комунальних служб Кременчука на Полтавщині вранці виявили напис "Мрази" червоною фарбою на меморіалі героїв Небесної сотні. Камери відеоспостереження зафіксували чоловіка, який о другій ночі обмальовував меморіал балончиком із фарбою.

Зараз ви читаєте новину «За вандалів, які спалили стенд героям АТО, обіцяють винагороду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі