понеділок, 15 червня 2020 15:41

За смерть спортсменки під час марафону взялася поліція

За смерть спортсменки під час марафону взялася поліція
Під час марафону під Одесою зникла 32-річна Катерина Катющева. Її знайшли тільки за 8 годин. Померла в лікарні. Фото: od.npu.gov.ua

У поліції смерть учасниці марафону під Одесою 32-річної Катерини Катющевої кваліфікували як умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок".

Для встановлення причини смерті тіло жінки доправили на судово-медичну експертизу, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Пошуки жінки тривали декілька годин і зрештою поліцейські знайшли її у непритомному стані біля Куяльницького лиману. Для надання медичної допомоги постраждалу від теплового удару відразу ж доставили до лікарні. Про те, що 14 червня, о 20:00, пацієнтка померла, поліцейським стало відомо від лікарів сьогодні, 15 червня, близько 10-ї ранку", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель спортсменки під час марафону: поліцейські обурені діями лікарів

Під час марафону Катерина весь час трималася в лідерах. З останнього пункту вона побігла першою. Але так і не дісталася фінішу, розповів один із учасників марафону кореспондентові Gazeta.ua. Всі, хто зустрічав її на дистанції кажуть, що вона мала нормальний вигляд і ні на що не скаржилася. Пошуки ускладнював той факт, що жінка зійшла з маршруту. Припускають, вона хотіла сховатися від сонця і шукала місце в тіні.

Про смерть 32-річної Катерини Катющевої стало відомо ввечері 14 червня. Напередодні вона загубилася під час марафону. Її шукали майже 8 годин.

Зараз ви читаєте новину «За смерть спортсменки під час марафону взялася поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі