четвер, 03 квітня 2014 17:50

За першоквітневий жарт у Харкові судитимуть чоловіка

За першоквітневий жарт у Харкові судитимуть чоловіка
Фото: vinnitsaok.com.ua

2 квітня в Харкові затримали 32-річного місцевого жителя, який вирішив пожартувати на День усіх дурнів, повідомивши в міліцію про бомбу на залізничному вокзалі "Харків-Пасажирський".

Як зізнався згодом сам затриманий, він з цікавістю споглядав, як цілий вокзал оточили кінологічні підрозділи, відділ вибухотехнічної служби, а також слідчо-оперативна група міліції.

"З вокзалу південної залізниці, а також прилеглої території, евакуювали понад 420 громадян, утім, ніяких вибухових речовин так і не знайшли", повідомили Gazeta.ua в прес-службі МВС Харкова.

Згодом міліціонерам вдалось встановили особу жартівника. Ним виявився 32-річний харків'янин на ім'я Ігор. Свої дії чоловік пояснив тим, що хотів пожартувати із міліцією, а також тим, що знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння. Втім, в МВС не оцінили подібного гумору, відкривши проти чоловіка кримінальне провадження. За звинуваченням у хибному повідомленні про мінування харківському жартівнику загрожує до шести років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «За першоквітневий жарт у Харкові судитимуть чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі