понеділок, 17 травня 2021 23:38

З розбитим обличчям вирвався з будівлі поліції. Патрульного побив його керівник

З розбитим обличчям вирвався з будівлі поліції. Патрульного побив його керівник
Старшого сержанта Максима Колиняка побили колеги. Скріншот з відео

У Дніпрі троє співробітників поліції побили патрульного.

Інцидент стався в будівлі Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області. Потерпілим виявився старший сержант Максим Колиняк, повідомляє місцевий телеканал D1.

За його словами, після того, як в кінці робочого дня він здав табельну зброю, начальство вирішило ознайомити його з якимось наказом. Він вирішив зафіксувати це на відео, що, за словами Колиняка, викликало агресію з боку його керівника В'ячеслава Маслюка - заступника начальника УПП в Дніпропетровській області.

У старшого сержанта вибили з рук телефон, після чого двоє колег схопили його, а начальник почав завдавати ударів кулаками по обличчю і тулубу.

Колиняк з розбитим обличчям вирвався з будівлі поліції і почав вести стрім з місця події в соцмережі. Також викликав на місце інциденту слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох патрульних, які побили чоловіка, звільнили з роботи

За словами потерпілого, він планував сьогодні виїхати до Києва з метою донести до керівництва країни інформацію про корупцію і свавілля в органах патрульної поліції Дніпропетровської області, адже нібито всі звернення в управління внутрішньої безпеки і в Державне бюро розслідувань не дають результату.

У Харківській області патрульний зупинив на дорозі водія і поводився неадекватно.

Правоохоронець світив водієві в очі, тикав, називав дурником, відмовлявся представитися, вимагав пред'явити посвідчення і техпаспорт, співав, зізнавався в коханні, ніс нісенітницю про своє та водія інопланетне походження. На чергове прохання показати документи або хоча б представитися, патрульний запропонував водієві оглянути його шкарпетки.

Зараз ви читаєте новину «З розбитим обличчям вирвався з будівлі поліції. Патрульного побив його керівник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі