пʼятниця, 16 грудня 2022 19:44

Спецтема: Війна Росії проти України

"Взяття Києва, висадка на Марсі" ‒ Подоляк розповів про "понти" Москви

"Взяття Києва, висадка на Марсі" ‒ Подоляк розповів про "понти" Москви
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів про "понти" Москви. Фото: gettyimages.com

Росія любить "тішити своє его" гучними заявами. Наприклад, про "взяття Києва".

Але є "проблема", яка заважає цим планам втілитися. Про це у Twitter написав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія має прийняти нову реальність" ‒ у Зеленського відповіли Путіну й Пєскову

"Москва любить понти. Повторний наступ, взяття Києва, висадка на Марсі. Імперці-корупціонери люблять тішити своє его в золотих коридорах Кремля, віддаючи накази військовим. Та є проблема, про яку російські генерали не скажуть: ці плани неможливо імплементувати. Українці не дозволять", ‒ наголосив Подоляк.

Російські окупанти знову завдали масованого удару по Україні. Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк закликав світ прискорити передавання Україні систем ППО. Свою заяву він зробив на тлі масованого ракетного удару по Україні 16 грудня.

Закінчення війни в Україні залежить від низки факторів. Якщо проаналізувати ситуацію з психологічного та математичного боку, це може статися навесні або влітку 2023 року, заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у коментарі "РБК-Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Взяття Києва, висадка на Марсі" ‒ Подоляк розповів про "понти" Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі