середа, 07 березня 2007 16:19

Вже 6 годин горить Дитячий торговий центр у Томську

Пожежу в Дитячому торговому центрі в Томську (РФ), яка триває вже близько шести годин, остаточно згасити не вдається. Виникла загроза обвалення цієї двоповерхової будівлі. Про це повідомили у прес-службі обласного управління МНС, відзначивши, що, за попередніми даними, загиблих і постраждалих немає.

На остаточну ліквідацію пожежі знадобитися ще декілька годин.

Будівля, побудована з цегли і залізобетонних конструкцій, піддалася дії надвисоких температур - більше 1300 градусів за Цельсієм, що робить неможливим її подальше використання через загрозу руйнування.

Як пояснив представник управління МНС старший лейтенант Євгеній Пєнчуков, "самі пожежники досі не можуть проникнути в будівлю торгового центру через дуже високу температуру всередині".

Загальна площа пожежі - близько 800 квадратних метрів. У гасінні задіяно 20 одиниць спецтехніки, більше 60 пожежників, а також рятувальники.

В"їзд на територію міського ринку, на якому розміщується Дитячий торговий центр, закритий. Коли спалахнув вогонь, всі покупці і продавці самостійно покинули будівлю. Причина пожежі не встановлена, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Вже 6 годин горить Дитячий торговий центр у Томську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі