неділя, 18 березня 2007 18:53

Вєрка Сердючка порівняла Росію з нацизмом у пісні для "Євробачення-2007"

Поп-зірку Вєрку Сердючку звинувачують в розпалюванні "Холодної війни" на конкурсі "Євробачення-2007". Західні журналісти побачили у її пісні "Dancing" прихований зміст.

Британська газета Телеграф ретельно проаналізувала текст пісні. На думку журналістів, Андрій Данилко вирішив завоювати успіх у європейської публіки піснею одночасно прозахідною і антиросійського спрямування. Згідно з цитатою у газеті, Сердючка співає: "Я хочу вам заспівати: Росія, прощай!". Англійською це звучить як Russia, goodbye!

Сам же Данилко говорить, що він співає Lasha tumbai, що в перекладі з монгольської "збите масло". Крім того, співак запропонував усім, кому чується "Прощай, Росія", почистити вуха. Тим часом Телеграф робить і ще один висновок: у пісні "Dancing" є німецький аспект - "український претендент, хай і завуальовано, але намагається порівняти Росію з нацизмом".

Росію на Євробаченні цього року представлятиме група "Серебро", проект Максима Фадєєва, повідомляє Yтро.ua.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка порівняла Росію з нацизмом у пісні для "Євробачення-2007"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі