вівторок, 21 травня 2019 13:02

"Вулиці стали річками" - показали фото і відео негоди на Прикарпатті
4

Вода суцільним брудним потоком ллється через двори та вулиці.
Фото: www.rbc.ua
Вода суцільним брудним потоком ллється через двори та вулиці.
Вода суцільним брудним потоком ллється через двори та вулиці.
Вода суцільним брудним потоком ллється через двори та вулиці.

Західну Україну продовжує заливати опадами.

У соцмережах публікують відео з сіл і міст, які залило потоками води. Мешканці сподіваються, що негода скоро припиниться. Особливо від стихії страждає Прикарпаття, пише РБК-Україна.

У смт Солотвин Богородчанського району на Івано-Франківщині автотранспорт ледь пробирається вулицями, які перетворилися на бурхливі потоки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабні дощі затопили десятки будинків: показали наслідки негоди

У селі Гвізд Надвірнянського району на Івано-Франківщині через сильні дощі затоплює житлові будинки. Відео негоди опублікував Василь Будзак у Facebook.

Вода суцільним брудним потоком біжить через двори та вулиці.

"Село Гвізд. 1 година тому. Вчасно повернув назад. Боюся думати, що там зараз відбувається. Половину села вже затопило. Вода прибуває. Дощ крапає", - підписав відео очевидець.

Річки, які в результаті сильних злив 20 травня вийшли з берегів, пошкодили також мости і дороги у Богородчанському, Кольському, Надвірнянському, Галицькому та Долинському районах Івано-Франківської області, повідомляє ДСНС.

На допомогу жителям залучили майже 100 рятувальників, 20 одиниць техніки та 6 плавзасобів. Від стихії врятували 35 осіб, із них 5 дітей; евакуювали 25 осіб, із них 7 дітей; відбуксували 10 автомобілів (із них 2 автобуси, в яких було 14 осіб).

Вулиці в Калуші Івано-Франківської області стали річками. Автомобілі, що занурилися по фари в потоки, намагаються проїхати ними. Про це повідомляє Ігор Зінкевич у Facebook.

На Прикарпатті затопило 300 приватних будинків. Найбільше постраждало приміське село Ямниця Тисменецького району на Івано-Франківщині.

Зараз ви читаєте новину «"Вулиці стали річками" - показали фото і відео негоди на Прикарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі