четвер, 26 листопада 2020 13:08

Всюди сміття та бруд - діти живуть в нелюдських умовах
5

У Дніпрі патрульні поліцейські отримали виклик про хуліганство. Коли вони прибули на місце, то з'ясували, що п'ятеро дітей проживають у жахливих умовах.

Виклик поліцейські отримали від дітей. Вони жалілися, що співмешканка дядька їх ображає, повідомили в патрульній поліції Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки заморили голодом 2-річного сина

У Дніпрі патрульні поліцейські отримали виклик про хуліганство. Коли вони прибули на місце, то з’ясували, що п’ятеро дітей проживають у жахливих умовах
Фото: facebook.com/dnipropolice
Будинок повністю завалений сміттям, їжі немає, а батьки, за словами дітей, поїхали відпочивати
Виклик поліцейські отримали від дітей. Вони жалілися, що співмешканка дядька їх ображає
Будинок повністю завалений сміттям, їжі немає, а батьки, за словами дітей, поїхали відпочивати
Будинок повністю завалений сміттям, їжі немає, а батьки, за словами дітей, поїхали відпочивати

"25 листопада, до патрульної поліції звернулися діти 7, 9, 11, 13 і 14 років, які проживають на вулиці Мостова. Вони повідомили, що з них знущалася співмешканка їхнього дядька. Вона перебувала у стані алкогольного сп'яніння, ображала їх та приставала. Патрульні виявили, що в будинку мешкають 2 родини: жінка з 5 дітьми та її брат зі співмешканкою", - сказано в повідомленні.

На хуліганку склали адміністративний протокол, однак патрульних занепокоїли умови, у яких діти проживають. Будинок повністю завалений сміттям, їжі немає, а батьки, за словами дітей, поїхали відпочивати.

Поліцейські зателефонували батькам дітей та склали на них протокол за невиконання батьківських обов'язків. Також вони повідомили про подію в ювенальну превенцію.

В Одесі мати залишила 3-річного сина вдома без їжі і зникла. Голодний хлопчик затопив сусідів, а ті викликали поліцію. 3-річний хлопчик перебував в антисанітарних умовах: скрізь був бруд і розкидані речі, їжі в квартирі не було взагалі.

Зараз ви читаєте новину «Всюди сміття та бруд - діти живуть в нелюдських умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі