понеділок, 21 листопада 2022 18:28

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ накрили позиції росіян з неба. Окупанти рахують втрати

ЗСУ накрили позиції росіян з неба. Окупанти рахують втрати
ЗСУ всипали окупантам з неба. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські Сили оборони продовжують бити російського агресора.

Протягом минулої доби українська авіація завдала удару по району зосередження російських загарбників. Успіхами поділилися в Генеральному штабі Збройних сил України у вечірньому зведенні 21 листопада.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили пункт управління, склад паливно-мастильних матеріалів і район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна в Україні наближається до чергового перелому" – що пише світова преса

Противник водночас не припиняє завдавати ударів по об'єктах промисловості. Намагається утримати захоплені території та зосереджує зусилля на стримуванні дій українських військових. Також російські окупанти здійснюють інженерне обладнання лінії оборони. А на окремих напрямках – продовжують вести наступальні дії і повітряну розвідку.

"За поточну добу противник завдав один авіаційний, два ракетні удари й здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення", – зазначили в Генштабі.

У тимчасово окупованому Криму проводять приховану "мобілізацію". Окупанти збирали нараду через невиконання планів. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Минулої суботи у Сімферополі відбулась нарада за участі так званих керівників силових структур з представниками управління міста і головами селищних рад.

Головним питанням цього збіговиська було невиконання визначених кількісних показників "мобілізації".

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ накрили позиції росіян з неба. Окупанти рахують втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі