середа, 22 лютого 2023 09:35

Спецтема: Війна Росії проти України

"Усе гаразд і йде за планом" ‒ британська розвідка про виступ Путіна

"Усе гаразд і йде за планом" ‒ британська розвідка про виступ Путіна
У британській розвідці проаналізували виступ російського диктатора Володимира Путіна. Фото: скріншот

У британській розвідці дали перші коментарі щодо звернення російського президента Володимира Путіна до Федеральних зборів 21 лютого.

Диктатор чітко заявив, що має намір продовжувати "спеціальну військову операцію" в Україні. Про це у Twitter повідомляє міноборони Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Беззмістовність та ядерний шантаж ‒ аналітики ISW проаналізували виступ Путіна

Там наголошують, що Путін охарактеризував західні еліти як такі, що "стали символом повної безпринципної брехні" і призупинив участь Росії у новому договорі СНО.

"Путін продовжував войовничий тон, притаманний йому у промовах останніх шести місяців. Але не виявив жодних практичних заходів, які могли б розрядити поточний глухий кут Росії на полі бою. Він продовжує подавати наратив про екзистенціальну боротьбу. Водночас наполягає, що в Росії все гаразд і йде за планом", ‒ зазначають у британському міноборони.

Погрози російського диктатора Володимира Путіна відновити випробування ядерних озброєнь є залякуваннями. І серйозно на ці залякування вже ніхто не реагує. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

Звернення російського президента Володимира Путіна свідчить, що він готується до нового наступу. Немає жодних ознак того, що Путін готується до миру, сказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ.

Зараз ви читаєте новину «"Усе гаразд і йде за планом" ‒ британська розвідка про виступ Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі