середа, 20 листопада 2013 13:01

"Врадіївському ґвалтівнику" Дрижаку стало погано в суді - йому викликали "швидку"

"Врадіївському ґвалтівнику" Дрижаку стало погано в суді - йому викликали "швидку"
Фото: news.pn

Капітану міліції Євгену Дрижаку, який проходить по справі про побиття і зґвалтування Ірини Крашкової стало погано під час перерви в судовому засіданні у середу, 20 листопада.

Так, за словами адвоката Дрижака Володимира Клименка, обличчя його підзахисного стало блідим і погіршилося самопочуття.

У зал суду прибуло два медика. Пробувши там приблизно 15-20 хвилин, лікарі "швидкої" залишили будівлю суду. Як вдалося дізнатися, у підсудного Дрижака піднявся тиск. Попередній діагноз - вегето-судинна дистонія. Медики ввели йому препарат, який знижує тиск. На даний момент він відчуває себе нормально.

Як розповів у коментарі журналістам адвокат Клименко, сьогодні Дрижак скаржився йому, що шість днів тому у нього було погане самопочуття, мучили головні болі. За словами адвоката, Дрижак викликав лікарів СІЗО, але допомогу йому так і не надали.

Машина "швидкої" вже покинула двір суду. Судове засідання по "врадіївській справі"продовжилося. Зовнішній вигляд Дрижака не дає підстав говорити про те, що на даний момент він себе погано почуває.

Як відомо, Первомайський міськрайонний суд у будівлі Апеляційного суду Миколаївської області розглядає справу про побиття і зґвалтування жительки селища Врадіївка Ірини Крашкової. Підсудними у цій справі проходять співробітники Врадіївського РВВС майор Михайло Кудринський, капітан Євген Дрижак, лейтенант Дмитро Поліщук, а також таксист Сергій Рабиненко.

Прокурор Наталія Висоцька заявила клопотання про продовження терміну утримання під вартою підозрюваних у зґвалтуванні і побиття мешканки Врадіївки.

Зараз ви читаєте новину «"Врадіївському ґвалтівнику" Дрижаку стало погано в суді - йому викликали "швидку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі