середа, 01 серпня 2018 12:15

Врадіївка-2: активісти штурмують поліцію з приводу вбивства "Сармата"

Врадіївка-2: активісти штурмують поліцію з приводу вбивства "Сармата"
Ветерана АТО Віталія Олешка вбили при свідках у власному дворі 31 липня. Фото - скріншот із відео

У Бердянську на Запоріжжі 1 серпня ветерани АТО та небайдужі городяни вийшли на вулицю. Вимагають розслідування вбивства Віталія Олешка та покарання винних.

Учасники АТО вирушили до відділення поліції, де вимагали повідомити результати розслідування і розказати, що кажуть затримані за підозрою у вбивстві.

Поліцейські натомість посилаються на таємницю слідства. Правоохоронцям закидають, що вони вчасно не зреагували на погрози, що отримував Олешко.
АТОвці вимагають у поліції надати охорону родині вбитого. Розходитися з-під будівлі поліції не збираються. Активісти побували й перед виконкомом Бердянської міськради. Хтось облив вхід червоною фарбою, вона має символізувати кров і причетність до вбивства місцевої влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сармата" скоро прикінчать" - активіст перед загибеллю отримував погрози

Готують офіційне вручення підозри затриманим особам. 1 серпня голова обласної поліції доповість про хід розслідування вбивства Віталія Олешка.

Ветерана АТО Віталія Олешка вбили при свідках у власному дворі 31 липня. За підозрою у злочині затримали п'ятьох чоловіків. В одному з них упізнали колишнього бійця "Торнадо".

Зараз ви читаєте новину «Врадіївка-2: активісти штурмують поліцію з приводу вбивства "Сармата"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі