понеділок, 02 серпня 2021 10:15

Возив у машині і ґвалтував: зловмисник 5 год. знущався з 18-річної

Возив у машині і ґвалтував: зловмисник 5 год. знущався з 18-річної
У Сумах 36-річний рецидивіст упродовж п'яти годин утримував 18-річну у своєму автомобілі та зґвалтував її. Фото: su.npu.gov.ua

У Сумах зловмисник упродовж 5 год. утримував 18-річну у своєму автомобілі та зґвалтував її.

Підозрюваного затримали. Ним виявився раніше судимий 36-річний житель обласного центру, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Чоловік, скориставшись безпорадним станом дівчини, зґвалтував її на березі річки. Після чого поклав потерпілу на заднє сидіння авто і їздив з нею по місту. Уже за декілька годин зловмисник поїхав до лісу, де знову зґвалтував", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зв'язав, побив і жорстоко зґвалтував: чоловік поглумився над знайомою

Потерпілій надали необхідну медичну допомогу та передали на піклування батькам.

Слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру у викраденні та зґвалтуванні. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

У Черкасах біля автовокзалу 26-річний чоловік викрав, побив і зґвалтував 20-річну жінку. Він схопив та силою заштовхав її до автомобіля, надягнув на руки стяжки, а також зав'язав очі й рот. Потім повіз у невідомому напрямку. На будь-який опір потерпіла отримувала удари по тулубу з вимогою поводитися спокійно.

Зараз ви читаєте новину «Возив у машині і ґвалтував: зловмисник 5 год. знущався з 18-річної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі