четвер, 26 вересня 2024 09:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Повітряні сили розкрили подробиці нічної атаки росіян

У ніч проти 26 вересня ворог атакував Сумщину двома ракетами невстановленого типу із Бєлгородської області.

Одещину - чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 з акваторії Чорного моря, повідомили Повітряні сили. Також окупанти випустили по Україні 78 ударних БпЛА типу Shahed.

"До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. У результаті протиповітряного бою збито чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 66 ударних БпЛА. Вісім ворожих безпілотників локаційно втрачено у кількох регіонах України (інформація про постраждалих чи руйнування не надходила). Один - повернувся у росію, ще один залишається в повітряному просторі України, йде бойова робота", - сказано в повідомленні.

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Хмельницькій, Івано-Франківській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Харківській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одещину атакували дронами і ракетами: є жертви

Автор: ПС
  Сили ППО вночі збили 66 з 78 ударних безпілотників
Сили ППО вночі збили 66 з 78 ударних безпілотників

На Прикарпатті 26 вересня зафіксували влучання у критичну інфраструктуру. Через це частина Івано-Франківська залишилася без енергопостачання, повідомила начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук.
Зараз ви читаєте новину «Повітряні сили розкрили подробиці нічної атаки росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі