пʼятниця, 15 квітня 2022 02:36

Вороги не мають шансів - військовий ЗСУ про ситуацію на Луганщині

Вороги не мають шансів - військовий ЗСУ про ситуацію на Луганщині
Військовослужбовець ЗСУ розповів про ситуацію на Луганщині. Фото: МОУ

Військові Збройних сил України готові завжди та всюди знищувати російських окупантів. Проти наших захисників у ворожих ДРГ чи бронегруп немає жодних шансів.

Про ситуацію на Луганщині розповіли в ООС з посиланням на розмову з одним із військовослужбовців з позивним "Малиш".

Український військовослужбовець повідомив, що прибув разом із побратимами на позиції 26 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На південних рубежах ЗСУ ліквідували 39 окупантів

"Колектив сформувався крутий, усі – з бойовим досвідом, зібрались заради однієї мети – очистити українські села та міста від окупантів і тепер упевнено до неї йдемо", - говорить Руслан.

До цього він протягом трьох років служив у Десні. Викладав курс тактичної, вогневої, медичної підготовки, пройшов сертифікацію за стандартами НАТО. Зізнається, усі навики в умовах інтенсивних бойових дій знадобились.

"Зараз бачу, які корективи можна було б внести в навчальну програму. Бо як не крути, в теорії все трохи не так, як в реальному бою. Та з такими хлопцями, як у нас, нічого не страшно! Кожен готовий будь-якої миті прийти на допомогу", - каже боєць.

За словами військового, їхня позиція важлива та зручна для ведення бойових дій. Тож у ворожих ДРГ чи бронегруп, що регулярно намагаються просунутись вперед, шансів немає.

Російські окупанти намагаються захопити Донеччину та Луганщину. Рашисти не вміють воювати, — каже голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Зараз ви читаєте новину «Вороги не мають шансів - військовий ЗСУ про ситуацію на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі