вівторок, 07 травня 2019 09:50

Волонтера знайшли мертвим у будинку

Волонтера знайшли мертвим у будинку
У Харкові вкоротив собі віку волонтер 45-річний Максим Курчашов. Фото - fаcebook.com/maxim.kurchashov

6 травня у Харкові стало відомо про смерть волонтера 45-річного Максима Курчашова.

Він вкоротив собі віку. Його знайшли мертвим в будинку на вулиці Боровій. Раніше харків'янин неодноразово висловлював наміри звести рахунки з життям, повідомляє NewsRoom із посиланням на джерела в поліції.

Максиму Курчашову 10 травня повинно було виповниться 46 років. У нього залишилася дружина і 3 дітей. Про смерть 45-річного патріота України розповів також український боєць Руслан Козур із позивним "Трамп" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві загинув ізраїльський волонтер, який вів сторінку "Грузинського легіону"

"Пішла з життя людина, волонтер, батько, чоловік, друг... Ще минулого тижня він надіслав мені свою броню, ми говорили по телефону, а тепер його не стало. Чесно, коли мені зателефонували, присів на стілець і скам'янів. Земля пухом, брате", - написав Руслан Козур.

Ще минулого тижня Максим Курчашов відправляв допомогу бійцям. Користувачі мережі висловлюють співчуття рідним і близьким з приводу втрати.

У Червонограді на Львівщині помер громадський діяч, волонтер та активний учасник Революції гідності 53-річний Ігор Коцюруба. Причини смерті волонтера різняться. За однією з версій – не витримало серце. Тим часом з'явилися припущення, що 53-річний Ігор Коцюруба був убитий. Його начебто знайшли з перерізаними венами.

Зараз ви читаєте новину «Волонтера знайшли мертвим у будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі