понеділок, 07 листопада 2022 07:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові розповіли, які ділянки фронту стали "фабрикою смерті" для росіян

Військові розповіли, які ділянки фронту стали "фабрикою смерті" для росіян
Найбільших втрат загарбники зазнають біля Бахмута. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Біля Бахмута на Донеччині російські окупанти щодня втрачають до сотні своїх військових. Приблизно стільки ж отримують поранення.

Такі ж тенденції на Авдіївському напрямку та в районі Сватового-Кремінної на Луганщині. Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб: окупанти готують Херсон до вуличних боїв і катують цивільних

"Для ворога Бахмут сьогодні – це справжня фабрика смерті", – сказав він.

За його словами, потужних ударів по ворогу ЗСУ завдають, коли там скупчується багато техніки та особового складу.

"Коли назріє момент, і ми побачимо, що ми зможемо завдати більш серйозного удару, то це обов'язково буде зроблено, але не ціною життів наших військовослужбовців, а технічною перевагою", – наголосив Череватий.

За минулу добу українські війська відбили атаки російських окупантів біля Ямполя, Андріївки, Красногорівки, Мар'їнки, Павлівки, Водяного, Новомихайлівки Донецької області та Білогорівки на Луганщині. Ворогу завдали суттєвих втрат, повідомляє вранці 7 листопада Генеральний штаб Збройних сил України.

Бахмутський напрямок – один із найгарячіших на східному фронті. Росіяни вдень і вночі, за будь-якої погоди атакують українські позиції. Але воїни 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького надійно тримають оборону та завдають ворогу шалених втрат.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли, які ділянки фронту стали "фабрикою смерті" для росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі