субота, 21 вересня 2019 12:52

Водій влаштував ДТП та стріляв у патрульних

Водій влаштував ДТП та стріляв у патрульних
Водій був у нетверезому стані, його затримали. Фото: Патрульна поліція

У Чернівцях водій після ДТП намагався втекти та стріляв у патрульних.

Як зазначається, на одній із вулиць міста автомобіль Mitsubishi на великій швидкості вилетів із дороги на повороті і врізався у вітрину лотерейного закладу. Аварія сталася на очах подружньої пари поліцейських, що перебували поза службою. Чоловік, інспектор першої роти патрульної поліції, наблизившись до водія побачив, що той збирається втекти з місця події. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції в Чернівецькій області.

"Інспектор попередив громадянина, щоб той залишався на місці, також повідомив, що він є працівником патрульної поліції. Чоловік не реагував, почав діставати з сумки зброю та дослав патрон до патронника", - йдеться в повідомленні.

Інспектор застосував прийоми рукопашного бою, під час цього громадянин здійснив постріл.

"На допомогу патрульному підбігли небайдужі громадяни, один з них вибив з рук зброю та допоміг втихомирити чоловіка. Дружина патрульного викликала на допомогу екіпаж поліції та ШМД, а також принесла кайданки, щоб затримати громадянина. Вже за лічені хвилини на місце пригоди прибув екіпаж патрульних та рота поліції особливого призначення", - зазначили правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці затримали банду небезпечних злочинців та їх ватажка

За попередніми даними, водій був у стані алкогольного сп'яніння, його затримали.

У місті Вишневе під Києвом з'ясування стосунків між двома водіями закінчилося стріляниною. Конфлікт стався на заправці.

Зараз ви читаєте новину «Водій влаштував ДТП та стріляв у патрульних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі