середа, 02 лютого 2011 14:43

Водій вимагає компенсацію за розмову з екс-даїшником, який не розуміє "тєлячью" мову

Водій вимагає компенсацію за розмову з екс-даїшником, який не розуміє "тєлячью" мову

Водій, який виклав в інтернет скандальне відео свого спілкування з одеським інспектором ДАІ Олександром Швецем, внаслідок чого даішника звільнили з органів внутрішніх справ, готує судовий позов проти Державтоінспекції.

Про це повідомив адвокат водія Олександр Славський. За його словами, водій хоче отримати 25 тисяч гривень за моральний збиток, "нанесений йому 40-хвилинною "бесідою" з сержантом Швецем і його колегами з ДАІ".

Крім того, за словами адвоката, сержант Швець поширює неправдиву інформацію про особу його клієнта. Позов до суду адвокат водія має намір передати вже завтра, 3 лютого.

Між тим, скандально відомий одеський екс-інспектор ДАІ знайшов нову роботу. Раніше в інтерв'ю Сегодня Швець розповів про подробиці свого скандального чергування, а також заявив, що має намір добиватися відновлення на посаді. Водія, після спілкування з яким його звільнили, він назвав провокатором.

Нагадаємо, минулого тижня в інтернеті з'явився відеозапис розмови одеського інспектора ДАІ Швеця з водієм зупиненого ним автомобіля, в ході якого інспектор відмовився розмовляти українською мовою.

Діалог водія з інспектором починався російською мовою, однак, коли водій українською попросив даішинка пояснити, яке правило дорожнього руху він порушив, той перепитав: "Російською чи українською?". Коли водій попросив його відповісти "українською, державною мовою", співробітник ДАІ сказав: "Не розумію я телячу мову". У відповідь на обурення водія, "ви не любите державну мову!?", Швець спокійно заявив: "Абсолютно! Чесно і з упевненістю про це говорю. І ніколи в житті її не полюблю".

Після того, як відеоролик було викладено в інтернет, а в ЗМІ з'явилася інформація про висловлювання даішника, сержанта Швеця звільнили з лав ДАІ.

Коментарі

Зараз ви читаєте новину «Водій вимагає компенсацію за розмову з екс-даїшником, який не розуміє "тєлячью" мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі