середа, 31 березня 2021 18:14

Водій кілька днів святкував 20-річчя: подробиці загибелі хлопчиків, яких розчавив легковик
3

На Вінниччині затримали водія, який насмерть збив хлопчиків 6 та 7 років.

Діти їхали по узбіччю на велосипеді. Вони загинули на місці, пише tsn.ua. Рівень алкоголю в крові водія перевищував норму вдесятеро.

"Вони просто катались на велосипедику, один з них віз іншого на багажнику. А порушник летів з величезною швидкістю, вони йому потрапили точно під машину", - розповідає староста села Росоша Юрій Кошалко.

Хлопчики були братами
Фото: vn.npu.gov.ua
Водій кілька днів святкував 20-річчя
Водій кілька днів святкував 20-річчя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У моторошній аварії з катафалком загинула сім'я

Свідки кажуть, водій навіть не гальмував. Удар був такої сили, що вирвало бетонну опору.

"Її в польоті розвернуло, вона в вдарилась об вербу і загорілась, а хлопчики так і залишились на правому боці, вони були вже мертві", - додав староста.

На двоколісному їхали двоюрідні брати: 7-річний Андрій та 6-річний Дмитро. Того дня гралися поблизу подвір'я, аж раптом вирішили поїхати далі.

"Вони видно біля школи повернули і з'їхали донизу, це близько 100 метрів. Вони катаються на багажнику, на скейті навчились кататись, ну так як діти", - розповіла баба хлопчиків Оксана Багрій.

За кермом авто, що вбило дітей, був 20-річний житель сусіднього району. Він встиг вибратись із машини до того, як вона спалахнула, і не постраждав. З місця нікуди не тікав, був п'яний.

"В його організмі виявлено 1.76 проміле алкоголю, що в 10 раз перевищує норму. Два дні тому він святкував день народження і сів за кермо нетверезим", - розповіли в поліції.

Винуватець аварії, сказав, що дітей бачив, але загальмувати не встиг.

"Просто не встиг зреагувати і просто злетіли в кювет. Я кілька днів тому відсвяткував 20 років. Гріх на мені, я під алкогольним сп'янінням і на цьому все", - сказав чоловік.

В родині загиблих хлопчиків розповіли що, родичі водія намагались домовитись із ними.

"Вони сьогодні приносили гроші, дівчата відмовились, з Оратова приїжджали, приносили пачку грошей", - розповіла баба.

Андрія та Дмитра поховають завтра.

Трагедія сталася в селі Росоша Липовецького району 30 березня. Хлопчики на велосипеді переїжджали проїжджу частину дороги, коли на них вилетів п'яний водій Skoda. Діти померли на місці, а горе-водій не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Водій кілька днів святкував 20-річчя: подробиці загибелі хлопчиків, яких розчавив легковик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі