середа, 19 лютого 2020 15:34

Водій автобуса закашлявся - і зніс зупинку з людьми
5

У Маріуполі автобус врізався в зупинку, є постраждалі
Фото: 0629.com.ua
У Маріуполі автобус врізався в зупинку, є постраждалі
У Маріуполі автобус врізався в зупинку, є постраждалі
У Маріуполі автобус врізався в зупинку, є постраждалі
У Маріуполі автобус врізався в зупинку, є постраждалі

19 лютого в Маріуполі на Донеччині рейсовий автобус із пасажирами врізався в зупинку. Є постраждалі.

Про аварію повідомили на місцевому сайті 0629.com.ua.

Аварія сталася в Кальміуському районі Маріуполя, на вулиці Світлій, близько 11-ї години. Автобус №108, який їхав у бік центру міста, врізався в зупинку біля магазину "Теремок". Внаслідок аварії постраждали три людини.

Передньою частиною автобус збив одну з опор зупинки, й уся конструкція завалилася. Під її уламками опинилися чоловік і жінка. Вони отримали серйозні, але не критичні для життя травми. Їх госпіталізували. Третя постраждала - пасажирка, яка впала в салоні автобуса. Вона забила ноги. Однак від госпіталізації відмовилася.

На місці аварії працювали поліцейські та працівники "Укртрансбезпеки". Після того як постраждалих забрали лікарі, на зупинці залишилися сліди крові і медичні рукавички, а взуття одного з потерпілих застрягло під днищем автобуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У порту навантажувач розчавив чоловіка і жінку

Сайт наводить слова кондуктора автобуса про те, що причиною аварії став людський фактор. Нібито водій під час руху автобуса сильно закашлявся - і у нього потемніло в очах. На мить він втратив контроль за дорогою, що і стало причиною аварії. Водій підтверджує цю версію, але сам від коментарів ЗМІ відмовився.

Правоохоронці перевірили водія на вміст алкоголю - тест негативний, але чоловіка все одно направлять на огляд до лікаря. Поліція проводить перевірку за фактом ДТП.

У ніч проти 19 лютого на трасі в Кривоозерському районі на Миколаївщині сталася аварія: зіткнулися рейсовий автобус Temsa Diamond сполученням Одеса - Київ та вантажний автомобіль Volvo. У салоні автобуса були 39 пасажирів та 2 водії, із них 17 опинилися в лікарнях.

Зараз ви читаєте новину «Водій автобуса закашлявся - і зніс зупинку з людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі